Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst, a tojást, a zsemlemorzsát, a pirospaprikát, a sót, a borsot és a fokhagymaport a leírtak alapján vagy ízlés szerint összegyúrjuk fasírtnak. A 3 tojás azért kell bele, hogy nem törjön szét a fasírt, ez jól összetartja. A masszából kis golyókat formázunk. Kisütjük a fasírtokat bő olajban. A fogpiszkálóval a kenyérre tűzzük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.09.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst, a tojást, a zsemlemorzsát, a pirospaprikát, a sót, a borsot és a fokhagymaport a leírtak alapján vagy ízlés szerint összegyúrjuk fasírtnak. A 3 tojás azért kell bele, hogy nem törjön szét a fasírt, ez jól összetartja. A masszából kis golyókat formázunk. Kisütjük a fasírtokat bő olajban. A fogpiszkálóval a kenyérre tűzzük a körtét, egy pici margarinnal szemeket formázunk rá, és két borsszemet teszünk a margarinba. Ez a süni szeme. Az orra 1 db fasírt, amelyet fogpiszkálóval a körtére tűzhetünk.

A fasírtokat felhúzzuk a kardokra, és beletűzdeljük a cipóba.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is