Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg pulykamell 1 dl olaj 20 dkg gépsonka 2 csemegeuborka 1 ek paradicsompüré 1 ek liszt 2 dl száraz fehérbor 1 ek mustár só fehér őrőlt bors 15 dkg csemegekukorica konzerv Elkészítése: A pulykamellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, és a csíkokra vágott húst beleteszem. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell
  • 1 dl olaj
  • 20 dkg gépsonka
  • 2 csemegeuborka
  • 1 ek paradicsompüré
  • 1 ek liszt
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 1 ek mustár
  • fehér őrőlt bors
  • 15 dkg csemegekukorica konzerv


Elkészítése:

A pulykamellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom.

Egy serpenyőben felhevítem az olajat, és a csíkokra vágott húst beleteszem. Fehéredésig pirítom, majd hozzáadom a paradicsompürét, a vékonyan szeletelt uborkát és a gépsonkát.

Borral felengedem, és készre párolom, majd hozzáadom a csemegekukoricát is.

Kukoricás rizzsel tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is