Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg paprika 5 közepes paradicsom 3 közepes vöröshagyma 1 gomba konzerv 30 dkg kolbász só ízlés szerint 5 gerezd fokhagyma 5 ek napraforgó olaj 2 dl tejföl 1,5 dl víz Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és az olajon kicsit megfonnyasztjuk. Rátesszük a karikára vágott kolbászt, a gomba szeleteket, és pár percig sütjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.10.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg paprika
  • 5 közepes paradicsom
  • 3 közepes vöröshagyma
  • 1 gomba konzerv
  • 30 dkg kolbász
  • só ízlés szerint
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 dl tejföl
  • 1,5 dl víz


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és az olajon kicsit megfonnyasztjuk.
Rátesszük a karikára vágott kolbászt, a gomba szeleteket, és pár percig sütjük.

Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát, kicsivel később a paradicsomot (én meg szoktam pucolni, hogy ne legyen benne a kész ételben a héja).

Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belepréseljük a fokhagymát, aláöntjük a vizet, és készre sütjük.

Mielőtt levennénk a tűzről, előtte 1-2 perccel hozzáadjuk a tejfölt is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is