Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Finom, puha, paradicsomos húsgombóc

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rizst sós vízben félig előfőzöm, majd leszűröm, hideg vízzel leöblítem, és a darált húshoz keverem. Hozzáadom a tojást, ízlés szerint sót, borsot és egyéb fűszereket. A masszából nedves kézzel gombócokat formálok, és forrásban lévő vízbe teszem őket. Közepes lángon körülbelül 20 percig főzöm. A paradicsommártáshoz a kókuszolajon világos rántást készítek a lisztből, majd felöntöm […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
juhaszviki
Beküldte: 2013.08.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A rizst sós vízben félig előfőzöm, majd leszűröm, hideg vízzel leöblítem, és a darált húshoz keverem. Hozzáadom a tojást, ízlés szerint sót, borsot és egyéb fűszereket. A masszából nedves kézzel gombócokat formálok, és forrásban lévő vízbe teszem őket. Közepes lángon körülbelül 20 percig főzöm.

A paradicsommártáshoz a kókuszolajon világos rántást készítek a lisztből, majd felöntöm paradicsomlével vagy vízzel hígított sűrítménnyel, attól függően, mi van otthon. Ízesítem sóval, cukorral, babérlevéllel, borssal, és hozzáadom a felkarikázott paprikát is. Összeforralom, majd a megfőtt gombócokat beleforgatom a mártásba.

Sós vízben főtt burgonyával tálalom, így a legfinomabb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is