Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg füstölt szalonna 2 szál virsli 30 dkg fodros kocka száraztészta olaj só bors piros paprika 1 db vörös hagyma Elkészítése: A virslit felkarikázzuk megsütjük az olajban és félre tesszük . Az apró kockára vágott szalonnát elkezdjük pirítani majd a felaprított hagymát is hozzá adjuk. Ha a hagyma kezd üveges lenni beletesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
kaceka
Beküldte: 2013.12.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 2 szál virsli
  • 30 dkg fodros kocka száraztészta
  • olaj
  • bors
  • piros paprika
  • 1 db vörös hagyma


Elkészítése:

A virslit felkarikázzuk megsütjük az olajban és félre tesszük . Az apró kockára vágott szalonnát elkezdjük pirítani majd a felaprított hagymát is hozzá adjuk. Ha a hagyma kezd üveges lenni beletesszük a száraz tésztát és ha barnul meghintjük pirospaprikával és öntünk rá annyi vizet hogy ellepje. Ízlés szerint ízesítjük és ha már a tészta puhul hozzá adjuk a sült virslit is.

[box style=”info”]Ha van otthon lehet bele tenni paprikát, vagy sűrített paradicsomot , gulyás krémet úgy még finomabb ! Jó étvágyat![/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kaceka
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is