Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fokhagymás vadnyuszi

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A nyuszit alkatrészre szedjük, s két napra bepácoljuk. Páchoz: 2 dl bor, kakukkfű, fekete bors, olaj. Sütéshez: Egy fej fokhagyma, egy fej hagyma karikázva. Kiolajozott tepsibe tesszük a karikázott hagymát, rá a husikat. Aláöntjük a bor maradékát, rádobáljuk a fokhagymát. Előmelegített sütőben sütjük. Félidőben megsózzuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Sancho
Beküldte: 2013.02.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A nyuszit alkatrészre szedjük, s két napra bepácoljuk. Páchoz: 2 dl bor, kakukkfű, fekete bors, olaj.

Sütéshez:

Egy fej fokhagyma, egy fej hagyma karikázva. Kiolajozott tepsibe tesszük a karikázott hagymát, rá a husikat. Aláöntjük a bor maradékát, rádobáljuk a fokhagymát.

Előmelegített sütőben sütjük.

Félidőben megsózzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Sancho
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is