Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött paprika

Francia lecsóval töltött paprika

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 12 zöldpaprika 1 nagy sárgarépa 1 kis vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 15 dkg gomba 1 kisebb cukkini 1/2 padlizsán 1 csirke felső comb (elhagyható) 15 dkg mozzarella só őrölt bors 1 kis csili 1 dl száraz fehérbor kevés olaj Elkészítése: A szebb paprikák magházát eltávolítom, középen kettévágom. A többit feldarabolom. A sárgarépát, a cukkinit, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 12 zöldpaprika
  • 1 nagy sárgarépa
  • 1 kis vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg gomba
  • 1 kisebb cukkini
  • 1/2 padlizsán
  • 1 csirke felső comb (elhagyható)
  • 15 dkg mozzarella
  • őrölt bors
  • 1 kis csili
  • 1 dl száraz fehérbor
  • kevés olaj


Elkészítése:

A szebb paprikák magházát eltávolítom, középen kettévágom. A többit feldarabolom.

A sárgarépát, a cukkinit, a padlizsánt, a gombát felszeletelem, a hagymát nagyobb darabokra vágom. A csirkecombot kifilézem, felcsíkozom.

Kevés olajon a húst fehéredésig pirítom, hozzáadom az apróra vágott csilit, a darabolt hagymát, a szétnyomott fokhagymát, és felöntöm borral. Hozzáteszem a sárgarépát, rövid idő után a cukkinit, majd a padlizsánt, a paprika csíkokat, legvégén a felszeletelt gombát. Sózom, borsozom és jól összeforgatom.

Az így keletkezett ragut a megtisztított, kettévágott paprikákba töltöm. Tetejére kevés mozzarellát tépkedek, majd 10 perc alatt, előmelegített sütőben, készre sütöm.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is