Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Közben a tojásokat is keményre főzzük, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A kis fej hagymát apróra vágjuk, olajon megpároljuk, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, kicsit átsütjük, majd levesszük a tűzről. A megfőtt burgonyát leszűrjük. A margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, kicsit megpirítjuk, majd a főzőtejszínnel és tejjel felengedjük, és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.08.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Közben a tojásokat is keményre főzzük, majd megpucoljuk és felkarikázzuk.

A kis fej hagymát apróra vágjuk, olajon megpároljuk, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, kicsit átsütjük, majd levesszük a tűzről. A megfőtt burgonyát leszűrjük.

A margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, kicsit megpirítjuk, majd a főzőtejszínnel és tejjel felengedjük, és lassú tűzön besűrítjük. Sóval és borssal ízesítjük.

A burgonyát, tojást és kolbászt hozzákeverjük a besamel mártáshoz. Egy hőálló edényt olajjal kikenünk, morzsával meghintjük, és beleöntjük a mártásos keveréket.

A tetejére egy pohár tejfölt összekeverünk egy tojássárgájával, és ezzel leöntjük az ételt. Végül a tetejére reszelt sajtot szórunk, és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép piros nem lesz.

Az elkészült ételt forrón tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Francia Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is