Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fűszeres húsgombóc pikáns paradicsomos mártásban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst egy edénybe helyezzük. Hozzáadunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát, a tojást. Ízlés szerint adunk hozzá sót, borsot, köményt. Jól összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kisebb gombócokat formázunk a masszából. A gombócokat vegetás vízben előfőzzük. A másik fejvöröshagymát is apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Ezután felöntjük a paradicsomszósszal és kb 1 dl vízzel. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst egy edénybe helyezzük. Hozzáadunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát, a tojást. Ízlés szerint adunk hozzá sót, borsot, köményt.

Jól összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kisebb gombócokat formázunk a masszából.

A gombócokat vegetás vízben előfőzzük.

A másik fejvöröshagymát is apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Ezután felöntjük a paradicsomszósszal és kb 1 dl vízzel. A szószt oregánóval, bazsalikommal, apróra vágott zellerrel és 1 gerezd zúzott fokhagymával ízesítjük.

A mártást felforraljuk, majd ezután belehelyezzük az előfőzött húsgombócokat. Ezután még 15 percig főzzük, szükség szerint a mártás további víz hozzáadásával hígíthatjuk.

A kész mártásos húsgombócot kifőtt spagetti tésztával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is