Hozzávalók:
- 25 dkg csuszatészta
- 80 dkg burgonya
- 15 dkg füstölt szalonna
- 2 közepes vöröshagyma
- 25 dkg kolbász
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 gombakonzerv
Elkészítése:
Szalonnát kis kockára vágjuk és kisütjük. Rátesszük a kockára vágott hagymákat és megdinszteljük. Hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt és a gombát is.
Pár percig sütjük, majd rátesszük a kis kockára vágott burgonyát és a tésztát.
Megszórjuk fűszerpaprikával és annyi vizet öntünk rá amennyi ellepi.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és fedő alatt addig főzzük, amíg az összes levet magába szívja.