Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Gombapaprikás kukorica máléval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg gomba 1 fej hagyma 1 kanál zsír só, őrölt bors 1 kávéskanál fűszer paprika pici majoránna ételízesítő. 20 dkg kukorica dara só Elkészítése: A hagymát a zsíron megpirítjuk, majd rádobjuk a szeletelt gombát és 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát és felöntjük 2 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk ételízesítővel és majorannával fűszerezzük, majd […]

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Beküldte: 2016.04.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 1 kanál zsír
  • só, őrölt bors
  • 1 kávéskanál fűszer paprika
  • pici majoránna
  • ételízesítő.
  • 20 dkg kukorica dara


Elkészítése:

A hagymát a zsíron megpirítjuk, majd rádobjuk a szeletelt gombát és 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát és felöntjük 2 dl vízzel.

Sózzuk, borsozzuk ételízesítővel és majorannával fűszerezzük, majd puhára pároljuk. Közben, ha elforrna a víz pótoljuk.

Zsírjára sütjük, majd egy kanál lisztet adunk hozzá, egy picit pirítjuk, majd egy kevés vízzel felöntjük és beforraljuk.

A kukorica málé elkészítése:

A kukoricadarát sós vízben addig főzzük, amíg meg nem áll benne a kanál. Ha szükséges pótoljuk a vizet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is