Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Gombás-csirkemájas krumpli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplit héjában megfőzzük, majd leszűrjük, megpucoljuk, és karikákra szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és 3 evőkanál olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt csirkemájat, majd később a gombát is. Sózzuk, borsozzuk, és rövid ideig pároljuk. Egy közepes méretű tepsit margarinnal kikenünk, majd egy réteg szeletelt krumplit fektetünk bele. Erre kerül a gombás csirkemáj, amelyet […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplit héjában megfőzzük, majd leszűrjük, megpucoljuk, és karikákra szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és 3 evőkanál olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt csirkemájat, majd később a gombát is. Sózzuk, borsozzuk, és rövid ideig pároljuk. Egy közepes méretű tepsit margarinnal kikenünk, majd egy réteg szeletelt krumplit fektetünk bele. Erre kerül a gombás csirkemáj, amelyet szintén megsózunk, majd a maradék krumplival lefedjük.

A serpenyőben maradt szaftba belekeverjük a tejfölt, és ezzel meglocsoljuk a krumplis rakott ételt. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és 160 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, míg aranybarnára nem pirul a teteje.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is