Elkészítése
A krumplit héjában megfőzzük, majd leszűrjük, megpucoljuk, és karikákra szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és 3 evőkanál olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt csirkemájat, majd később a gombát is. Sózzuk, borsozzuk, és rövid ideig pároljuk. Egy közepes méretű tepsit margarinnal kikenünk, majd egy réteg szeletelt krumplit fektetünk bele. Erre kerül a gombás csirkemáj, amelyet szintén megsózunk, majd a maradék krumplival lefedjük.
A serpenyőben maradt szaftba belekeverjük a tejfölt, és ezzel meglocsoljuk a krumplis rakott ételt. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és 160 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, míg aranybarnára nem pirul a teteje.
Jó étvágyat kívánunk!
