Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg darált hús 3 db szikkadt zsemle 20 dkg csiperke gomba 2 db csirkemáj kis fej vöröshagyma majoranna petrezselyemzöld só bors zsemlemorzsa 2 tojás Elkészítése: A darált húst egy tálba teszem. Hozzámorzsolom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét, ráütöm a tojásokat, sózom, borsozom, hozzáadom a lekapart csirkemájat, majorannát, finomra vágott petrezselyemzöldet, a nagyon finomra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Aster
Beküldte: 2016.06.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús
  • 3 db szikkadt zsemle
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 2 db csirkemáj
  • kis fej vöröshagyma
  • majoranna
  • petrezselyemzöld
  • bors
  • zsemlemorzsa
  • 2 tojás


Elkészítése:

A darált húst egy tálba teszem.

Hozzámorzsolom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét, ráütöm a tojásokat, sózom, borsozom, hozzáadom a lekapart csirkemájat, majorannát, finomra vágott petrezselyemzöldet, a nagyon finomra vágott, vagy lereszelt kis fej vöröshagymát, majd az apró kockákra vágott gombát.

Összedolgozom, kóstolom, ha szükséges, utánasózok.

Egy őzgerinc formát kizsírozok, megszórom zsemlemorzsával, belesimítom a masszát és 220 fokos sütőben kb. 45-50 percig sütöm.

Meglátszik, ha a forma szélénél már elválik és a teteje is szép piros, akkor lassan elkészül. Beleszúrt hústűvel, vagy fogpiszkálóval ellenőrizhetjük, hogy a közepe is átsült-e.

Adhatjuk főzelékhez feltétnek, de körettel önálló ételként is fogyaszthatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Aster
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is