Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1/2 kg sertéslapocka 30 dkg laskagomba só örölt bors majoránna fokhagyma 1 fej vöröshagyma 2 dl főzőtejszín olaj 1/2 kg orsótészta Elkészítése: A lapockát vékony csíkokra vágjuk, az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst is. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és majoránnával, majd tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott gombát, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.11.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1/2 kg sertéslapocka
  • 30 dkg laskagomba
  • örölt bors
  • majoránna
  • fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • olaj
  • 1/2 kg orsótészta


Elkészítése:

A lapockát vékony csíkokra vágjuk, az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst is. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és majoránnával, majd tovább pirítjuk.

Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott gombát, egy picit ezt is megpirítjuk, majd felöntjük egy pici vízzel.

A főzőtejszínt kikeverjük 1 ek liszttel, majd ha megpuhult a hús ráöntjük a gombás húsra. Kifőzött orsótésztával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is