Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Mindent bele egytálételek

Gombás ragu sárgarépával, aszalt paradicsommal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 200 g gomba szeletelve 1 nagy fej hagyma 2 derezd fokhagyma 100 g szárított paradicsom 2 szál sárgarépa 1 dl paradicsompüré (én saját készítésű mártásomat használtam) 1 csokor újhagyma zöldje só, őrölt bors kevés olívaolaj a pároláshoz 1 dl száraz fehérbor Elkészítése: A hagymát félkarikára vágtam, a fokhagymát kés lapjával szétnyomtam. Kevés olívaolajon megpároltam […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.01.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 200 g gomba szeletelve
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 derezd fokhagyma
  • 100 g szárított paradicsom
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 dl paradicsompüré (én saját készítésű mártásomat használtam)
  • 1 csokor újhagyma zöldje
  • só, őrölt bors
  • kevés olívaolaj a pároláshoz
  • 1 dl száraz fehérbor


Elkészítése:

A hagymát félkarikára vágtam, a fokhagymát kés lapjával szétnyomtam. Kevés olívaolajon megpároltam a hagymát és a fokhagymát, majd megsóztam és hozzátettem a szárított paradicsomot. Felöntöttem borral, majd a sárgarépa karikákat is a serpenyőbe téve, fedő alatt tovább pároltam.

Frissen őrölt borsot, valamint paradicsomszószt adtam hozzá és beletettem a gombát is. Újhagyma zöldjét vágtam rá és ezzel lett beállítva a végleges íze.

Kifőtt tésztán ajánlom tálalni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is