Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rizottó

Zöldséges ételek

Gombás rizottó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g csiperke gomba 6 gerezd fokhagyma 1 tk szárított rozmaring só őrölt bors olívaolaj 250 g rizs 500 ml húsleves (vagy zöldségalaplé) petrezselyemzöld 3 ek reszelt sajt Elkészítése: A rizst kevés olívaolajon megpirítjuk, felöntjük a húslevessel (vagy zöldségalaplével) és készre főzzük. A gombát felszeleteljük, majd wokban egy kevés olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.12.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g csiperke gomba
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 tk szárított rozmaring
  • őrölt bors
  • olívaolaj
  • 250 g rizs
  • 500 ml húsleves (vagy zöldségalaplé)
  • petrezselyemzöld
  • 3 ek reszelt sajt


Elkészítése:

A rizst kevés olívaolajon megpirítjuk, felöntjük a húslevessel (vagy zöldségalaplével) és készre főzzük.

A gombát felszeleteljük, majd wokban egy kevés olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, a felszeletelt fokhagymát, sózzuk, megszórjuk őrölt borssal. Ha elkészült a gomba, hozzákeverjük a kész rizshez, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel. Átkeverjük és reszelt sajttal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is