Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rakott krumpli

Görög rakott krumpli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplikat megmosom, és héjukban megfőzöm. A tojásokat is keményre főzöm. A virsliket is megfőzöm. Kizsírozott tepsibe a megtisztított, karikákra vágott burgonya felét lerakom, sózom, ráteszem 2 db karikára vágott virslit, majd 2 db karikára vágott kemény tojást. Sózom. Közben a tejfölt összekeverem a kaporral, és a felét rásimítom az eddig összerakott anyagokra. Erre ugyanúgy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplikat megmosom, és héjukban megfőzöm. A tojásokat is keményre főzöm. A virsliket is megfőzöm.

Kizsírozott tepsibe a megtisztított, karikákra vágott burgonya felét lerakom, sózom, ráteszem 2 db karikára vágott virslit, majd 2 db karikára vágott kemény tojást. Sózom. Közben a tejfölt összekeverem a kaporral, és a felét rásimítom az eddig összerakott anyagokra.

Erre ugyanúgy rárétegezem a maradék anyagokat: krumpli, virsli, tojás. Fűszerezem a tetejét borssal, és ráöntöm a maradék kapros tejfölt.

Előmelegített sütőben kb. 20-30 percig közepes lángon pirulásig sütöm. A tetején lévő tejfölös masszába lehet reszelt sajtot is keverni, úgy még finomabb! Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Görög Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is