Elkészítése
A krumplikat megmosom, és héjukban megfőzöm. A tojásokat is keményre főzöm. A virsliket is megfőzöm.
Kizsírozott tepsibe a megtisztított, karikákra vágott burgonya felét lerakom, sózom, ráteszem 2 db karikára vágott virslit, majd 2 db karikára vágott kemény tojást. Sózom. Közben a tejfölt összekeverem a kaporral, és a felét rásimítom az eddig összerakott anyagokra.
Erre ugyanúgy rárétegezem a maradék anyagokat: krumpli, virsli, tojás. Fűszerezem a tetejét borssal, és ráöntöm a maradék kapros tejfölt.
Előmelegített sütőben kb. 20-30 percig közepes lángon pirulásig sütöm. A tetején lévő tejfölös masszába lehet reszelt sajtot is keverni, úgy még finomabb! Jó étvágyat kívánok!


