Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük. A tészát szintén sós vízbe tesszük és al dente-re főzzük. Egy kisebb serpenyőben vagy lábasban felhevítjuk az olajat, majd hozzáadjuk a felkockázott szalonnát és felaprított hagymát és puhulásig pirítjuk. A tűzről levéve bőven meghintjük pirospaprikával és jól elkeverjük. Ezzel öntjük nyakon a burgonyát és tésztát, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
hajni21
Beküldte: 2021.09.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük.

A tészát szintén sós vízbe tesszük és al dente-re főzzük.

Egy kisebb serpenyőben vagy lábasban felhevítjuk az olajat, majd hozzáadjuk a felkockázott szalonnát és felaprított hagymát és puhulásig pirítjuk.

A tűzről levéve bőven meghintjük pirospaprikával és jól elkeverjük. Ezzel öntjük nyakon a burgonyát és tésztát, majd az egészet jól összekeverjük. Ha szügséges még utánsózzuk.

Reszelt sajttal és kovászos uborkával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is