Elkészítése
A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk. A bacont három evőkanál olívaolajon ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk. A bacont a tojásokhoz keverjük, majd hozzáadjuk az aprított snidlinget is. Ha szükséges, még egyszer sózzuk, borsozzuk.
A visszamaradt zsiradékon a tojásos keveréket elősütjük serpenyőben. Amikor a massza kezd szilárdulni, a tetejére elrendezzük a szeletelt brie sajtot. Ezután a serpenyőt sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a sajt a tetején megpirul.
A megsült omlettet kivesszük a serpenyőből, rövid ideig pihentetjük, majd cikkekre vágva tálaljuk.
A salátához az uborkát hosszában félbevágjuk, majd felszeleteljük, a retket karikákra vágjuk, és az uborkához keverjük. Az öntet hozzávalóit alaposan elkeverjük, majd a salátára öntjük.
