Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmossuk, majd csíkokra vágjuk. Kész pác esetén a pácot olajjal kikeverjük, a húsra öntjük, és legalább egy órán át állni hagyjuk. Ezután vízzel felöntve főzni kezdjük, majd amikor a víz elfőtt, a visszamaradt olajon pirítjuk meg a húst, ügyelve arra, hogy ne égjen le. Ha saját fűszerezéssel dolgozunk, a fűszereket szintén olajban keverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.08.03.

Hozzávalók

Gyros fűszer házilag

Elkészítése

A húst megmossuk, majd csíkokra vágjuk.

Kész pác esetén a pácot olajjal kikeverjük, a húsra öntjük, és legalább egy órán át állni hagyjuk. Ezután vízzel felöntve főzni kezdjük, majd amikor a víz elfőtt, a visszamaradt olajon pirítjuk meg a húst, ügyelve arra, hogy ne égjen le.

Ha saját fűszerezéssel dolgozunk, a fűszereket szintén olajban keverjük ki, megsózzuk, majd a húst ezzel az olajos keverékkel forgatjuk össze, és egy órán át állni hagyjuk. Ezután ugyanúgy főzzük, majd pirítjuk, mint az előző módszernél.

A kész gyrost sült burgonyával, pitába vagy tortillába töltve kínáljuk, friss zöldségekkel, salátával vagy tsatsikivel, amely szintén görög eredetű.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is