Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket alaposan megmossuk, és tetszőlegesen felaprítjuk. A káposztát vékonyra szeleteljük, a többi hozzávalót felkockázzuk. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olívaolajba belekeverjük a szárnyas fűszerkeveréket, oregánót, őrölt borsot, köménymagot és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát. A pácba beleforgatjuk a csirkecsíkokat, és legalább egy órára hűtőbe tesszük. Ha előző nap bepácoljuk, még intenzívebb ízt kapunk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.03.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket alaposan megmossuk, és tetszőlegesen felaprítjuk. A káposztát vékonyra szeleteljük, a többi hozzávalót felkockázzuk.

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olívaolajba belekeverjük a szárnyas fűszerkeveréket, oregánót, őrölt borsot, köménymagot és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát. A pácba beleforgatjuk a csirkecsíkokat, és legalább egy órára hűtőbe tesszük. Ha előző nap bepácoljuk, még intenzívebb ízt kapunk.

A pácolt csirkehúst serpenyőben szép pirosra sütjük. Közben a joghurtot kevés ételízesítővel és 2-3 gerezd zúzott fokhagymával ízesítjük.

A felaprított zöldségeket egy nagy tálban összekeverjük. A joghurtos öntettel meglocsoljuk, és a sült csirkecsíkokkal tálaljuk. Köretként sült burgonya is kiválóan illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is