Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Hagymás marha rostélyos forgatott burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg marhahús(bármilyen színhús) 2 fej vöröshagyma zsír só, bors 1 kg héjában főtt burgonya Elkészítése: A húst felszeleteljük nem túl vastag szeletekre. A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk, majd a zsíron üvegesre pároljuk. A hagymához hozzáadjuk a hússzeleteket, felengedjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, sózzuk és borsozzuk. Fedő alatt kb. 1.5 óra alatt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg marhahús(bármilyen színhús)
  • 2 fej vöröshagyma
  • zsír
  • só, bors
  • 1 kg héjában főtt burgonya


Elkészítése:

A húst felszeleteljük nem túl vastag szeletekre. A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk, majd a zsíron üvegesre pároljuk.

A hagymához hozzáadjuk a hússzeleteket, felengedjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, sózzuk és borsozzuk. Fedő alatt kb. 1.5 óra alatt készre pároljuk.

A párolás alatt a vizet mindig pótoljuk, mert leéghet.

A párolás alatt a burgonyákat megmossuk és felrakjuk főni, de arra figyeljünk, hogy ne főzzük szét őket.

Mikor megfőttek, akkor megpucoljuk és hosszában daraboljuk fel őket.

Mikor a húsok megpuhultak, vegyük ki őket a serpenyőből egy tányérra. A serpenyőben maradt zsiradékon forgassuk meg a burgonyadarabokat .

Tálalás: egy tányérra hallmozzunk a forgatott burgonyából és tetejére rakjuk a hús darabokat

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is