Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hagymatokány puliszkával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók:

  • 4 fej vöröshagyma
  • 2 darab virsli
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • 10 evőkanál kukoricadara
  • só
  • bors

Elkészítése

A hagymákat karikára szeleteljük, majd megdinszteljük az olajon és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót, borsot ízlés szerint.

3 dl vízzel felöntjük és tíz percig pároljuk, majd ekkor a karikázott virslit is hozzáadjuk és még öt percig főzzük.

Közben 1,5 liter vizet felforralunk sóval és belecsorgatjuk a kukoricadarát, majd állandóan kevergetve sűrűre főzzük.

A kész puliszkát a tokánnyal tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/hagymatokany-puliszkaval/