Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Hamis bélszín tejszínes mártásban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. A húst megmossuk, felszeleteljük és megsózzuk. A zöldségeket olajon/zsíron megdinszteljük, mellérakjuk a húst és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a borsot és a babérleveleket. 30-40 percig főzzük, míg a hús megpuhul, majd kiszedjük. A zöldségekhez adjuk a citromlevet (vagy 1-2 ek ecetet), felforraljuk, majd belekeverjük a mustárt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
hajni21
Beküldte: 2022.03.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk.

A húst megmossuk, felszeleteljük és megsózzuk.

A zöldségeket olajon/zsíron megdinszteljük, mellérakjuk a húst és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a borsot és a babérleveleket.

30-40 percig főzzük, míg a hús megpuhul, majd kiszedjük.

A zöldségekhez adjuk a citromlevet (vagy 1-2 ek ecetet), felforraljuk, majd belekeverjük a mustárt is.

Levesszük a tűzről, a zöldségeket botmixerrel simára turmixoljuk és visszatesszük a tűzre.

Hozzáadjuk a tejszínt, sót, cukrot, lisztet, és állandó keverés mellett besűrítjük. Rövid ideig forraljuk, majd visszatesszük a felszeletelt húst és így is hagyjuk forrni picit.

Knédlivel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is