Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hamis borjúvagdalt recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 70 dkg sertéshús
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • 0,5 db citrom
  • só
  • bors
  • 1 db tojás
  • zsemlemorzsa (a bundához )
  • olaj (a sütéshez )

Elkészítése

A húst megmossuk és legalább háromszor ledaráljuk. A ledarált húsra ráöntjük tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd legalább fél napig állni hagyjuk a hűtőben. A hideg húsmasszából tenyérnyi szeleteket formázunk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban 3-4 perc alatt pirosra sütjük. Még melegen meglocsoljuk a citrom levével.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/hamis-borjuvagdalt/