Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Pecsenyék

Sertés receptek

Hamis brassói sült zellerrel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb 1 kg zellergumó 5 gerezd fokhagyma 1 kisebb fej vöröshagyma só, bors Elkészítése: A húst kockára vágjuk, majd kevés kacsazsíron elkezdjük pirítani, mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, só és bors. Fedő alatt puhára pároljuk, ha elfől a leve akkor kevés vizet tehetünk alá. Amikor már puha a hús, akkor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
juhaszviki
Beküldte: 2014.06.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kg zellergumó
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • só, bors


Elkészítése:

A húst kockára vágjuk, majd kevés kacsazsíron elkezdjük pirítani, mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, só és bors.

Fedő alatt puhára pároljuk, ha elfől a leve akkor kevés vizet tehetünk alá.

Amikor már puha a hús, akkor kicsit zsírjára pirítjuk. A zellert meghámozzuk, kockára vágjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. Összekeverjük a hússal és máris tálalható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is