Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Babos egytálételek

Hamis sólet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babot egy órára vízbe áztatjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát zsíron megpirítjuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a húst, jól átpirítjuk, sózzuk, és zsírjára visszapirítjuk. Ezután rákerül a bab és az árpagyöngy. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön újra zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felvágott paprikát és paradicsomot, majd ezzel is főzzük még egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A babot egy órára vízbe áztatjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát zsíron megpirítjuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a húst, jól átpirítjuk, sózzuk, és zsírjára visszapirítjuk. Ezután rákerül a bab és az árpagyöngy. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön újra zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felvágott paprikát és paradicsomot, majd ezzel is főzzük még egy keveset. Ha a bab még nem puhult meg, annyi vízzel felengedjük, amennyivel készre tudjuk főzni.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is