Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg afrikai harcsafilé (bőr nélkül) 70 dkg sütni való burgonya 1 citrom 2 gerezd fokhagyma só fehér bors petrezselyemzöld kevés olíva olaj olaj a sütéshez Elkészítése: A halat ujjnyi csíkokra vágom, sózom, borsozom, meglocsolom a fél citrom levével. 20 percet pihentetem. A krumplit meg hámozom, hasábokra vágom és olajban kisütöm. A halat forró […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
ferencib
Beküldte: 2015.08.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg afrikai harcsafilé (bőr nélkül)
  • 70 dkg sütni való burgonya
  • 1 citrom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fehér bors
  • petrezselyemzöld
  • kevés olíva olaj
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A halat ujjnyi csíkokra vágom, sózom, borsozom, meglocsolom a fél citrom levével. 20 percet pihentetem. A krumplit meg hámozom, hasábokra vágom és olajban kisütöm.

A halat forró olíván pár perc alatt megsütöm, a végén teszem hozzá a fokhagymát és a petrezselymet, majd összeforgatom a friss burgonyával. Fogyasztás előtt citromot csepegtetek rá.

[box style=”info”]Ha a sült krumplit kétszer sütöd (először csak félig, lecsepegteted, hagyod kihűlni és utána készre sütöd), akkor kívül ropogós, belül omlós lesz, érdemes kipróbálni.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
ferencib
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is