Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Töltött finomságok

Háromsajtos, tejszínes töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 12 szelet karaj kb két csomag bacon 10 dkg trappista sajt felkockázva 1 mozzarella felkockázva 10 dkg füstölt sajt felkockázva 60 dkg darált hús só bors 3 dl főzőtejszín kevés oliva olaj Elkészítése: A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra. A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 12 szelet karaj
  • kb két csomag bacon
  • 10 dkg trappista sajt felkockázva
  • 1 mozzarella felkockázva
  • 10 dkg füstölt sajt felkockázva
  • 60 dkg darált hús
  • bors
  • 3 dl főzőtejszín
  • kevés oliva olaj


Elkészítése:

A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra.

A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a karajra és feltekerjük.

Egy tepsibe teszünk egy kevés olajat, majd beletesszük a hustekercseket, nyakon öntjük főzőtejszínnel, alufólia alatt 200 fokon 30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.

Héjában sült fűszervajas burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
[box style=”info”]Ha a húsos masszát előző nap készítjük el jobban összeérnek az ízek.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is