Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Káposztás egytálételek

Házi disznótoros krumpliágyon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg házi kolbász 1 kg tüdős-májas hurka 2 kg krumpli kevés só kevés víz Elkészítése: A meghámozott, hasábokra vágott, nagyon enyhén megsózott krumplit (kolbász, és a hurka is sós, főként a kolbász) egy nagy porcelán tál, vagy vastag peremes tepsi aljára terítjük, majd a kolbászt és a hurkát elosztjuk a krumpliágyon úgy, hogy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.10.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg házi kolbász
  • 1 kg tüdős-májas hurka
  • 2 kg krumpli
  • kevés só
  • kevés víz


Elkészítése:

A meghámozott, hasábokra vágott, nagyon enyhén megsózott krumplit (kolbász, és a hurka is sós, főként a kolbász) egy nagy porcelán tál, vagy vastag peremes tepsi aljára terítjük, majd a kolbászt és a hurkát elosztjuk a krumpliágyon úgy, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz.

Hústűvel, vagy villával szurkáljuk meg a hurkát és a kolbászt, majd kevés vizet öntve alá tegyük 180°-os sütőbe. Más fűszerezést a krumpli nem igényel, hiszen a kisülő zsír biztosítja a köret csodás ízét.

A hurka-kolbász hagyományos körete a párolt káposzta, de egyszerűen savanyúsággal is tálalható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is