Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra, a húst, szalonnát, sonkát és csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, és mindig csak kevés vizet öntünk alá, hogy lassan párolódjon. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, és tovább pároljuk. Amikor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.10.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra, a húst, szalonnát, sonkát és csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük.

Ezután hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, és mindig csak kevés vizet öntünk alá, hogy lassan párolódjon. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, és tovább pároljuk.

Amikor a hús teljesen megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott csemegeuborkát és a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk, majd levesszük a tűzről.

Köretként rizst vagy burgonyakrokettet ajánlunk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is