Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A füstölt szalonna zsírját kisütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A kiolvadt zsíron a finomra vágott hagymát megdinszteljük, rátesszük a csíkokra vágott húst, a zúzott fokhagymát és fehéredésig pirítjuk. Annyi vízzel önjük fel, hogy ellepje, majd sót és borsot adunk hozzá ízlés szerint. Takaréklángon pároljuk. Mikor a hús félig megpuhult, akkor rátesszük a paradicsompürét is és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2018.05.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A füstölt szalonna zsírját kisütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A kiolvadt zsíron a finomra vágott hagymát megdinszteljük, rátesszük a csíkokra vágott húst, a zúzott fokhagymát és fehéredésig pirítjuk.

Annyi vízzel önjük fel, hogy ellepje, majd sót és borsot adunk hozzá ízlés szerint. Takaréklángon pároljuk.

Mikor a hús félig megpuhult, akkor rátesszük a paradicsompürét is és tovább pároljuk.

Mikor a hús megfőtt, akkor hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát is és még 5 percig együtt főzzük.

A rizst dupla mennyiségű forró, sós vízben megfőzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is