Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Hétvezér-tokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon, fedő alatt megpirítjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát, átsütjük rajta a kockákra vágott marhahúst, a pirospaprikával meghintjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy félig ellepje. Beletesszük a paradicsomot meg a zöldpaprikát, a fokhagymagerezdeket, és megfűszerezzük. Fedő alatt, kis lángon 40 percig pároljuk. Ekkor rakjuk bele a kockákra vágott sertéshúst, ha kell, egy kevés […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.12.30.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon, fedő alatt megpirítjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát, átsütjük rajta a kockákra vágott marhahúst, a pirospaprikával meghintjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy félig ellepje. Beletesszük a paradicsomot meg a zöldpaprikát, a fokhagymagerezdeket, és megfűszerezzük. Fedő alatt, kis lángon 40 percig pároljuk.

Ekkor rakjuk bele a kockákra vágott sertéshúst, ha kell, egy kevés vizet öntünk még hozzá, és 30 percig, kis lángon együtt puhítjuk. A végén kerül a lábasba kicsontozott, lebőrözött csirkemell, és együtt teljesen megpuhítjuk.

Vagy így, rövid lével tálaljuk, vagy a liszttel simára kevert tejföllel sűrítjük be a mártást. Galuska illik hozzá, de sokan csak puha kenyérrel eszik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is