Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Sertés receptek

Húsgolyó paradicsomos mártásban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Hús: 50 dkg darált hús 1 tojás 2 gerezd fokhagyma 2 ek zabpehely 1 tk oregánó 1 tk bazsalikom 1 tk őrölt kömény 1 tk fűszerpaprika 1 ek olívaolaj 1 tk só Mártás: 1 l paradicsompüré 1 ek oregánó 1 ek bazsalikom 2 csipet só 3 ek barna cukor 15 dkg reszelt sajt Elkészítése: […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.07.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

Hús:

  • 50 dkg darált hús
  • 1 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek zabpehely
  • 1 tk oregánó
  • 1 tk bazsalikom
  • 1 tk őrölt kömény
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 tk só

Mártás:

  • 1 l paradicsompüré
  • 1 ek oregánó
  • 1 ek bazsalikom
  • 2 csipet só
  • 3 ek barna cukor
  • 15 dkg reszelt sajt


Elkészítése:

A húsgolyók hozzávalóit alaposan összekeverjük, és betesszük a hűtőbe 30-60 percre. Kisebb golyókat formázunk belőle, és zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon sütjük kb. 20 percet.

Egy serpenyőben felforraljuk a paradicsomszószt, hozzáadjuk a fűszereket, és ha kell, utánaízesítünk.

Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és összeforraljuk. A húsgolyókat a mártásba tesszük, és 5-6 percen át forgatva összemelegítjük. Tésztával, rizzsel vagy kenyérrel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is