Elkészítése
A húst a kicsavart zsemlével,tojással, sóval összekeverjük. Vizes kézzel kis golyókat formálunk, és a forrásba lévő kapormártásba tesszük. Lassú tűzön megfőzzük. Tálaláskor tejjel hígított tejföllel meglocsoljuk.
A húst a kicsavart zsemlével,tojással, sóval összekeverjük. Vizes kézzel kis golyókat formálunk, és a forrásba lévő kapormártásba tesszük. Lassú tűzön megfőzzük. Tálaláskor tejjel hígított tejföllel meglocsoljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A húst a kicsavart zsemlével,tojással, sóval összekeverjük. Vizes kézzel kis golyókat formálunk, és a forrásba lévő kapormártásba tesszük. Lassú tűzön megfőzzük. Tálaláskor tejjel hígított tejföllel meglocsoljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.