Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Húsgolyók zöldségágyon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált hús (ízlés szerint sózva, boroszva, majd diónyi golyókat formázunk belőle) 1 kg burgonya 30 dkg koktélparadicsom 2 tojás 1 fej vöröshagyma 1 sárgarépa 3 gerezd fokhagyma 3 ek búzadara 5 ek majonéz 1 tk kurkuma 2 tk mustár só bors 1 kis csokor kapor olaj Elkészítése: Olajon megdinszteljük az apróra vágott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Mesyke
Beküldte: 2017.01.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált hús (ízlés szerint sózva, boroszva, majd diónyi golyókat formázunk belőle)
  • 1 kg burgonya
  • 30 dkg koktélparadicsom
  • 2 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 sárgarépa
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 ek búzadara
  • 5 ek majonéz
  • 1 tk kurkuma
  • 2 tk mustár
  • bors
  • 1 kis csokor kapor
  • olaj


Elkészítése:

Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát a zúzott fokhagymával és a közepesre reszelt sárgarépával, közben megszórjuk a kurkumával. Ha kész, hagyjuk egy kicsit hűlni.

A burgonyát lereszeljük a reszelő közepes lyukán. Összekeverjük a majonézzel, a mustárral, a tojással, a búzadarával, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral. Hozzáadjuk a hagymás, répás keveréket is.

Egy kiolajozott, közepes méretű tepsiben elterítjük.

Finoman belenyomkodjuk a tetejébe a vizes kézzel formázott húsgombócokat és a koktélparadicsomot.

Előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük (kb 40 perc alatt).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Mesyke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is