Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Húsgombócok üvegtésztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst alaposan összekeverjük a szójaszósszal, a cukorral, a keményítővel és a kissé felvert tojással. A masszából körülbelül 12 gombócot formálunk, majd 30 percre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Egy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a gombócokat körülbelül 5 perc alatt aranybarnára pirítjuk minden oldalukon. Amikor elkészültek, kiszedjük őket a serpenyőből, és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.08.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst alaposan összekeverjük a szójaszósszal, a cukorral, a keményítővel és a kissé felvert tojással. A masszából körülbelül 12 gombócot formálunk, majd 30 percre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Egy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a gombócokat körülbelül 5 perc alatt aranybarnára pirítjuk minden oldalukon. Amikor elkészültek, kiszedjük őket a serpenyőből, és félretesszük.

A visszamaradt olajba beletesszük a szeletelt gombát, a kínai kelt és a hagymát. Hozzáadjuk a gyömbért és a sót, majd kevergetve további 3 percig sütjük a zöldségeket. Ezután visszahelyezzük a gombócokat, és hozzáadjuk a 15 percre langyos vízbe áztatott, majd leszűrt tésztát.

Az egészet fél deci vízzel nyakon öntjük, majd fedő alatt pároljuk, amíg minden összefő, és az ízek összeérnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Kínai Évszak: Nyár Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is