Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk. A hagymát nagyobb szeletekre vágjuk és a felforrósított olajon párolni kezdjük. Ha megpuhult pirospaprikát teszünk rá és beleteszük a húst, majd felengedjük vízzel. Beletesszük a babot is, hogy együtt főjenek meg. A fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KisKrisztike
Beküldte: 2020.12.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felkockázzuk.

A hagymát nagyobb szeletekre vágjuk és a felforrósított olajon párolni kezdjük.

Ha megpuhult pirospaprikát teszünk rá és beleteszük a húst, majd felengedjük vízzel. Beletesszük a babot is, hogy együtt főjenek meg.

A fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
KisKrisztike
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is