Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rizst kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük. A brokkolit sós vízben roppanósra főzzük. A vöröshagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd a felforrósított olajon megpároljuk. Ezután pirospaprikával meghintjük és kevés vízzel felengedjük. A húst, paprikakrémet, a kicsumázott és feldarabolt paprikát, paradicsom szeleteket hozzáadjuk a pörkölt alapohoz, majd kissé borsozzuk és puhára pároljuk az egészet. A tejfölbe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.05.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A rizst kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük.

A brokkolit sós vízben roppanósra főzzük.

A vöröshagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd a felforrósított olajon megpároljuk. Ezután pirospaprikával meghintjük és kevés vízzel felengedjük.

A húst, paprikakrémet, a kicsumázott és feldarabolt paprikát, paradicsom szeleteket hozzáadjuk a pörkölt alapohoz, majd kissé borsozzuk és puhára pároljuk az egészet.

A tejfölbe belekeverjük a tojást, majd sóval és borssal ízesítjük.

A hőálló tálat kivajazunk és zsemlemorzsával megszórjuk, majd a brokkolit elterítjük benne.

A rizst a hússal összekeverjük, majd rátesszük a brokkolira és szépen elsimítjuk.

A tojásos tejföllel meglocsoljuk a tetejét és elsimítjuk rajta. Kevés olvasztott vajjal meglocsoljuk a tetejét és 200 fokra melegített sütőben aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is