Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Húsos-gombás rakott krumpli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk és egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, tovább pároljuk és befűszerezzük. A krumplit héjában megfőzzük és megpucoljuk. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a karikára szeletelt krumpli felét és megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felkockázzuk és egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, tovább pároljuk és befűszerezzük.

A krumplit héjában megfőzzük és megpucoljuk. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a karikára szeletelt krumpli felét és megsózzuk.

Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot és ráütjük a tojásokat.

A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk és az egészet leöntjük tejföllel. Alufóliával lefedve sütjük, majd a fóliát levéve még pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is