Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg savanyú káposzta 2 pulyka szárny 0,5 dl olaj 1 nagyobb hagyma pirospaprika só őrölt bors 2 gerezd fokhagyma 2 evőkanál liszt gulyáskrém 1 babérlevél Elkészítése: Elkészítjük a pörkölt alapot: a felaprított hagymát megdinszteljük kevés zsiradékon, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a pirospaprikát, sót, őrölt borsot és a babérlevelet. Beletesszük a ketté […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.09.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg savanyú káposzta
  • 2 pulyka szárny
  • 0,5 dl olaj
  • 1 nagyobb hagyma
  • pirospaprika
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál liszt
  • gulyáskrém
  • 1 babérlevél


Elkészítése:

Elkészítjük a pörkölt alapot: a felaprított hagymát megdinszteljük kevés zsiradékon, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a pirospaprikát, sót, őrölt borsot és a babérlevelet. Beletesszük a ketté vágott szárnyakat és a káposztát. Annyi vízzel öntük fel, hogy ellepje. Adunk hozzá gulyáskrémet ízlés szerint, majd kevergetve főzzük.

Amikor a hús már puha, megszórjuk a liszttel és összeforraljuk, majd még melegen tálaljuk.
[box style=”info”]Én a káposztát megszórom kevés apróra vágott kaporral és úgy fogyasztom.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is