Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fűszerkeveréket (ha por, akkor 2 ek olajjal elkeverjük) és ezzel kenjük be a hússzeleteket. Ha pác, akkor csak összekeverjük a hússal. 1 órát hagyjuk állni, de legjobb, ha 1 napig hűtőben áll. Pácolás után 2 ek felforrósított olajon hirtelen elősütjük a húsok mindkét oldalát, majd félretesszük. A tepsit kevés olajjal átkenjük, a szalonna felét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kata vinczene 57
Beküldte: 2021.09.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A fűszerkeveréket (ha por, akkor 2 ek olajjal elkeverjük) és ezzel kenjük be a hússzeleteket. Ha pác, akkor csak összekeverjük a hússal. 1 órát hagyjuk állni, de legjobb, ha 1 napig hűtőben áll. Pácolás után 2 ek felforrósított olajon hirtelen elősütjük a húsok mindkét oldalát, majd félretesszük.

A tepsit kevés olajjal átkenjük, a szalonna felét egyenletesen elosztjuk az alján, rárakjuk a krumpli felét, sóval enyhén megszórjuk, rátesszük a felvágott hagymát, ezt is megszórjuk kicsi sóval, erre rakjuk az elősütött hússzeleteket, végül a maradék krumplival az egészet befedjük, sóval borssal megszórjuk, rárakjuk a maradék szalonnacsíkokat, a megmaradt pecsenyelével meglocsolva.

Alufóliával lefedve 190 fokos sütőben 60 percig sütjük, majd fólia nélkül még 20 percig.

Nagyon finom egytálétel.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
kata vinczene 57
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is