Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg vegyes darált hús (sertés és marha) 2 gerezd fokhagyma só bors 1 tojás petrezselyemzöld és koriander apróra vágva pirospaprika ízlés szerint 3 ek zsemlemorzsa 5 sárgarépa 1/2 csomag szárzeller 1 póréhagyma 15 dkg fehér káposzta csíkokra vágva Elkészítése: A húst a fűszerekkel, a tojással és morzsával összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk belőle. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 1 tojás
  • petrezselyemzöld és koriander apróra vágva
  • pirospaprika ízlés szerint
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 5 sárgarépa
  • 1/2 csomag szárzeller
  • 1 póréhagyma
  • 15 dkg fehér káposzta csíkokra vágva


Elkészítése:

A húst a fűszerekkel, a tojással és morzsával összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk belőle.
Olajat hevítünk egy serpenyőben, megsütjük a pogácsákat mindkét oldalukon 6 perc alatt.

A zöldségeket, a zellerszárat 1 cm-es darabokra vágjuk, a pórét és a répát vékony csíkokra.
5 dkg vajon kevés sóval és borssal rövid idő alatt átsütjük, majd a húspogácsával együtt tálaljuk.

Korianderrel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is