Elkészítése
Először a főtt tojásokat karikákra vágjuk. Két szelet sajt közé egy-egy szelet sonkát és annyi tojáskarikát helyezünk, amennyi ráfér. Ezután a sajtszeleteket duplán panírozzuk, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt.
A panírozásnál először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk a sajtot. Ezt követően ismét tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, hogy vastagabb, ropogósabb réteget kapjunk.
A bepanírozott sajtot bő, forró olajban aranybarnára sütjük, ügyelve arra, hogy a sajt megolvadjon, de a panír ne égjen meg.
Tálalás
Ez az étel tökéletes választás húsvéti maradékok felhasználásához, amikor a főtt tojás és füstölt sonka már nehezen fogy. Különleges és ízletes fogás, amely garantáltan feldobja az ünnepi asztalt.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

