Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mindent bele egytálételek

Húsvéti rántott sajt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a főtt tojásokat karikákra vágjuk. Két szelet sajt közé egy-egy szelet sonkát és annyi tojáskarikát helyezünk, amennyi ráfér. Ezután a sajtszeleteket duplán panírozzuk, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt. A panírozásnál először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk a sajtot. Ezt követően ismét tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, hogy vastagabb, ropogósabb réteget […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.16.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a főtt tojásokat karikákra vágjuk. Két szelet sajt közé egy-egy szelet sonkát és annyi tojáskarikát helyezünk, amennyi ráfér. Ezután a sajtszeleteket duplán panírozzuk, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt.

A panírozásnál először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk a sajtot. Ezt követően ismét tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, hogy vastagabb, ropogósabb réteget kapjunk.

A bepanírozott sajtot bő, forró olajban aranybarnára sütjük, ügyelve arra, hogy a sajt megolvadjon, de a panír ne égjen meg.

Tálalás

Ez az étel tökéletes választás húsvéti maradékok felhasználásához, amikor a főtt tojás és füstölt sonka már nehezen fogy. Különleges és ízletes fogás, amely garantáltan feldobja az ünnepi asztalt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is