Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt, hagyjuk hűlni, majd apró darabokra vágjuk. A tésztához a lisztet összegyúrjuk 10 dkg margarinnal, 1 tojással, sóval és kevés vízzel, hogy rugalmas állagú tésztát kapjunk. A tésztát fél órát pihentetjük, miközben elkészítjük a zöldséges tölteléket. A kelkáposztát vékony csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vágjuk. Egy edényben 5 dkg […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.02.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt, hagyjuk hűlni, majd apró darabokra vágjuk. A tésztához a lisztet összegyúrjuk 10 dkg margarinnal, 1 tojással, sóval és kevés vízzel, hogy rugalmas állagú tésztát kapjunk. A tésztát fél órát pihentetjük, miközben elkészítjük a zöldséges tölteléket.

A kelkáposztát vékony csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vágjuk. Egy edényben 5 dkg margarint felolvasztunk, és megpároljuk benne a kelkáposztát. Hozzáadjuk a paradicsomot, a kakukkfüvet, és a felkockázott burgonyát. Az egészet összeforgatjuk, majd hagyjuk hűlni.

A pihentetett tésztát kivajazott tortaformába nyomkodjuk, úgy, hogy az oldalát is befedje. A kelkáposztás keveréket egyenletesen eloszlatjuk a tésztán.

Egy tálban a 4 tojást elkeverjük a tejjel és a tejföllel, majd ezt a keveréket a zöldségekre öntjük. Az egészet 180 fokra előmelegített sütőben kb. 55 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is