Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Isteni falatkák

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát lereszeljük, majd alaposan kifacsarjuk, hogy eltávolítsuk a felesleges nedvességet. Ezután hozzáadjuk a darált húshoz. Az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, és vöröshagymát szintén belekeverjük. Végül hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a tojásokat és a fűszereket. Az egészet jól összedolgozzuk, majd minimum fél órán át hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Ezután a masszából henger alakú formákat készítünk, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát lereszeljük, majd alaposan kifacsarjuk, hogy eltávolítsuk a felesleges nedvességet. Ezután hozzáadjuk a darált húshoz. Az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, és vöröshagymát szintén belekeverjük. Végül hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a tojásokat és a fűszereket.

Az egészet jól összedolgozzuk, majd minimum fél órán át hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Ezután a masszából henger alakú formákat készítünk, és forró olajban aranybarnára sütjük.

Tálalás:

A kész húshengereket frissen, melegen tálaljuk, ízlés szerint körettel vagy salátával kiegészítve.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is