Először a megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát egy olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba helyezzük. A korábban olívaolajban bepácolt hússzeleteket kivesszük a tányérból, és a pác megmaradt részét szétlocsoljuk a burgonyára, hogy még ízletesebb legyen. Finoman megsózzuk a burgonyát, majd a felvágott paradicsom és paprika felét ráhintjük.
Ezután a pácolt hússzeleteket rárakjuk a zöldségekre, és a tetejére szórjuk a paradicsom és paprika másik felét. A tálat lefóliázzuk, és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a hús és a burgonya meg nem puhul.
Amikor már minden puha, levesszük a fóliát, és a hússzeletekre reszelt sajtot szórunk. Visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt szépen rá nem olvad, és aranybarnára nem sül.