Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Joghurtos finom falatok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Keverjük össze a darált húst a morzsával, a vékony csíkokra vágott cseresznye paprikákkal, paradicsommal, reszelt szerecsendióval, a citromlével, sóval, borssal. Formáljunk belőle közepes nagyságú gombócokat, göngyöljük alufóliába. Lábasba fedő alatt a fóliába göngyölt húsokat, kevés vízzel 20 percig pároljuk, majd a fedőt levéve még 10 percig a lábasba állni hagyjuk. A joghurtot ízesítjük, sóval, borssal, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.08.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Keverjük össze a darált húst a morzsával, a vékony csíkokra vágott cseresznye paprikákkal, paradicsommal, reszelt szerecsendióval, a citromlével, sóval, borssal.

Formáljunk belőle közepes nagyságú gombócokat, göngyöljük alufóliába.

Lábasba fedő alatt a fóliába göngyölt húsokat, kevés vízzel 20 percig pároljuk, majd a fedőt levéve még 10 percig a lábasba állni hagyjuk.

A joghurtot ízesítjük, sóval, borssal, fokhagymával, citromlével.

A gombócokat kicsomagoljuk, lehűtjük, tálra rakjuk, és a joghurtos mártással kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is