Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Töltött finomságok

Juhtúróval/Csirkehússal töltött gombafejek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 nagyobb fej gomba 15 dkg darált csirkehús 15 dkg juhtúró 4 karika füstölt kolbász 1 fej lilahagyma 1 csomag bacon 1 paradicsom 0,5 csokor medvehagyma sajt só bors Elkészítése: A gombákat előkészítjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A töltelékhez a húst sózzuk, borsozzuk, beleszeljük a medvehagyma felét, a paradicsom felét kis kockára vágjuk, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
juhaszviki
Beküldte: 2015.05.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 nagyobb fej gomba
  • 15 dkg darált csirkehús
  • 15 dkg juhtúró
  • 4 karika füstölt kolbász
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 csomag bacon
  • 1 paradicsom
  • 0,5 csokor medvehagyma
  • sajt
  • bors


Elkészítése:

A gombákat előkészítjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

A töltelékhez a húst sózzuk, borsozzuk, beleszeljük a medvehagyma felét, a paradicsom felét kis kockára vágjuk, és azt is húshoz keverjük. A fél adag gombafejekbe töltjük a húsos tölteléket.

A másik töltelékhez a juhtúrót áttörtjük és borssal, pici sóval, apróra vágott kolbásszal és a medvehagyma felével összekeverjük. Ez mehet a másik fél adag gombákba.

Tetejükre bacont és sajtot szórunk, és lefedve 20 percig sütjük. Amikor megpuhult, akkor 5 percig pirítjuk lefedés nélkül.

[box style=”info”]Nálunk vegyes zöldségpürével került a tányérra.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is