Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg kacsazúza 1 ek zsír 2 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kk pirospaprika 1 tk borsikafű 1 kk kakukkfű 1 dl rozé bor 1 tk mustár 1 paradicsom 1 paprika ízlés szerint só ízlés szerint őrölt bors Elkészítése: A zúzát megtisztítom, feldarabolom. A zsíron megdinsztelem a felkockázott vöröshagymát, a paprikát, és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.07.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg kacsazúza
  • 1 ek zsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kk pirospaprika
  • 1 tk borsikafű
  • 1 kk kakukkfű
  • 1 dl rozé bor
  • 1 tk mustár
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt bors


Elkészítése:

A zúzát megtisztítom, feldarabolom.
A zsíron megdinsztelem a felkockázott vöröshagymát, a paprikát, és a kés lapjával szétnyomott fokhagymát. Ha kész, megszórom pirospaprikával.

Beleteszem a zúzát és a felaprított paradicsomot. Fűszerezem borsikafűvel, kakukkfűvel, frissen őrölt borssal, mustárral. Ízlés szerint sózom.
Aláöntöm a bort, és a hús puhulásáig fedő alatt főzöm. Az elpárolgott levet vízzel pótolom, és addig főzöm, amíg megfelelő sűrűségű lesz a szaftja.

Friss kenyérrel, tarhonyával vagy párolt rizzsel tálalom, savanyú káposztát kínálok mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is